| Author |
Message |
Leso

|
|
| Mon Jun 09, 2008 5:59 pm |
|
 |
DMag
|
HAIDIHAIDIHAIDIHOOOO |
|
Sorry ekipo dugo se nisam javil,
Dolazim na Liburnicon 25-26.7 , 100% ali nažalost nebum bil u Istri prije.
Pogledao sam filmić na youtubu i moram priznat da sam oduševljen. Imam neke knjige 4-ed u pdf-u ali nekakva me avrezija šora, nemam pojma valjda zato što mi je 3.5 još uvijek zanimljiviji i igram ga ka PC hehehee.
Malo sam stao sa vođenjem i sada igram dobrog starog vilenjaka čarobnjaka semi-gunđalo Dandull Monfarrer i guštam.
Bolje je da igramo 3.5 nego 4 što se mene tiče ali ako vi želite 4 nije bed.
Ak me bute za nekaj trebali zovi samo zovi.
Nadam se da ste ok, lepi pozdrav iz Zagreba
DMag zna:
Istina je jača od laži.
Dobro je jače od zla.
Inteligencija - sposobnost da se smisli nešto novo i da se čovjek snađe u situaciji u kojoj još nije bio.
Mudrost - provjerena inteligencija i afirmirana od drugih ljudi
I ono najbitnije "što znači biti božanstven ili ti divina"
Sposobnost da uvijek kažemo istinu ma koliko god to teško i bolno bilo
evo svima level up hehehehe 
|
|
| Fri Jun 13, 2008 1:45 pm |
|
 |
Röle

|
|
|
|
Nama su bas neki dan dosle knjige za 4. ediciju. Svi uzeli setove osim mene , ja sam radje narucio par board gameova.
Jucer smo nakon duuugo vremena odigrali session. pokusao sam ih nagovorit da isprobamo 4.E, ali se nisu dali. Tako da smo odigrali mozda i posljednji put po staroj ediciji.
Sto se D&D-a na liburniconu tice, kolko sam ja shvatio imat cemo prezentaciju nove 4. edicije, a d&d turnir ide po sistemu 3.5. Premalo bi ljudi znalo pravila, pa bi islo dosta sporo. Ali s druge strane, mora netko i sa tim pocet...Jos jedan DM nam uvijek dobro dodje. Pretpostavljam da ce jedan nas frend smislit pricu i dat smjernice ostalim dmovima da smjeste svoju grupu u tu pricu.
Veliki pozdrav i vidimo se 
|
|
| Sat Jun 14, 2008 12:27 pm |
|
 |
Leso

|
|
|
Cer je htio barem malo prostudirati 4e pa s obzirom da je on trenutno DM neka bude kako on hoce, samo je problem sto vise necu moci imati tog lika kasnije jer sam Sorcerer Odnosno, ionako cu raditi drugog lika tako da mi nije tesko ovog se rijesiti.
No, jedno je sigurno. Mrafac je human fighter po imenu Arthur.
Turnir ce biti sigurno, a sad kakav ce biti to stvarno ne znamo jos. Mislim da ce ipak biti po 4e jer ima jos dovoljno vremena da ljudi pohvataju osnove, a ipak je i gust malo isprobati tu novu ediciju pa ce se ljudi lako vratiti na ono staro ako im se vise svidja. Problem je i da li ce biti dovoljno zainteresiranih za taj turnir, al mislim da hoce. Po forumima sam citao da su cak i oni okorljeli dndijasi zakljucili kako stvarno nije losa ova 4e. Vidjet cemo jos.
DMag vidimo se na Liburniconu i nemoj slucajno zaboravit nagovarat svoju ekipu da dodju s tobom :p
|
|
| Sun Jun 15, 2008 1:04 pm |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|