| Author |
Message |
Mravac Kid

|
Tko sam? |
|
Dobro nam dosli na forum, osjecajte se kao kod kuce, samo pristojno. :)
Uobicajeno je da forumi imaju topic predstavljanja clanova, pa evo i nasega. Recite rijec-dvije o sebi, da stalkeri imaju materijala. :)
Ja sam Marijan, trenutno na funkciji predsjednika udruge Kulturni front. U slobodno vrijeme se bavim sviranjem gitare, gledanjem animea, igranjem igara na kompu i slaganjem maketa.
_________________ Ride the Wild Wind - Push the envelope, don't sit on the fence
Ride the Wild Wind - Live life on the razor's edge |
|
| Mon May 10, 2010 11:07 am |
|
 |
Drunken Bard
|
|
|
Ja se zovem Juraj i dolazim iz Opatije , malenog mjesta smjestenog u Dalmatinskoj Zagori .
Trenutno zavrsavam opcu gimnaziju i planiram studirati na sumarskome fakultetu -
U slobodno vrijeme bavim se izradom chainmaila , sviranjem gitare , ispijanjem alkohola , slusanjem heavy metal , stari rock i keltske folk glazbe
Volim koncerte , volim radit barufu i unistavat tude imovinu , volim dobre zenske , volim Hirter , Karlovacko ,Guiness i Bavariu , volim NK Rijeku i volim LIBURNICON i ekipu iz Kulturnog Fronta .
Mrzim cajke , mrzim trijeznjenje , mrzim sminkerice ( osim ako nije neki milf , da boli glava )
Trenutno sam zaposlen na plazi hotela Kristal .
Mjesta na kojima me mozete susresti su lokalne ostarije , obliznje sume itd.
|
|
| Wed Jun 16, 2010 8:27 pm |
|
 |
Mravac Kid

|
|
|
Kakva te blazena Dalmatinska Zagora spopala, crni Barde! :p
_________________ Ride the Wild Wind - Push the envelope, don't sit on the fence
Ride the Wild Wind - Live life on the razor's edge |
|
| Thu Jun 17, 2010 11:06 am |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|